Início > comp > gb.qt4 > printer
Cuidado! Esta página não está traduziada.  Veja a versão em inglês
Printer (gb.qt4)
This class allows to print documents on printers, or save them in a file.

Símbolos
Esta classe é criável.

Propriedades estáticas  Constantes
Default  List    A3  A4  A5  B5  Custom  Executive  Horizontal  Landscape  Legal  Letter  Portrait  Simplex  Vertical
Propriedades  Métodos  Eventos
CollateCopies  Count  Duplex  FirstPage  FullPage  GrayScale  LastPage  Name  NumCopies  Orientation  OutputFile  Page  Paper  PaperHeight  PaperWidth  Resolution  ReverseOrder    Cancel  Configure  Print    Begin  Draw  End  Paginate

Printing a document

To print a document:

Paint.Begin is automatically called just before the Begin event, and Paint.End just after the End event.

You don't have to call them "by hand".