Início > comp > gb.sdl > key
Cuidado! Esta página não está traduziada.  Veja a versão em inglês
Key (gb.sdl)
This class is used for getting information about a key event, and contains the constants that represent the keys.

NEVER use the key values directly, as they change between GUI components. Always use these constants!

NEVER use numeric values or the Asc function to test an alphabetic key, use the Key array accessor.

Símbolos
Esta classe é estática.
Esta classe funciona como um array apenas leitura.

Propriedades estáticas  Constantes
./alt  ./code  ./control  ./meta  ./normal  ./repeat  ./shift  ./state  ./text    ./altgr  ./backspace  ./break  ./capslock  ./compose  ./delete  ./down  ./end  ./esc  ./escape  ./euro  ./f1  ./f10  ./f11  ./f12  ./f13  ./f14  ./f15  ./f2  ./f3  ./f4  ./f5  ./f6  ./f7  ./f8  ./f9  ./help  ./home  ./insert  ./kp0  ./kp1  ./kp2  ./kp3  ./kp4  ./kp5  ./kp6  ./kp7  ./kp8  ./kp9  ./kpdivide  ./kpenter  ./kpequals  ./kpminus  ./kpmultiply  ./kpperiod  ./kpplus  ./left  ./leftalt  ./leftcontrol  ./leftmeta  ./leftshift  ./leftsuper  ./menu  ./numlock  ./pagedown  ./pageup  ./pause  ./power  ./print  ./return  ./right  ./rightalt  ./rightcontrol  ./rightmeta  ./rightshift  ./rightsuper  ./scrolllock  ./space  ./sysreq  ./tab  ./undo  ./up